Whatsapp Business ziekenhuizen, een goed idee?

Binnen het ziekenhuis kan het soms zijn dat je moet zoeken. Zoeken waar je precies naar toe moet of welke afdeling het nou precies is. Daarnaast kan het soms zijn dat je afspraak onverhoopt niet meer door kan gaan en dat je deze last minute moet afzeggen. Snel even op de website je afspraak afzeggen is dan de makkelijkste weg. Toch is dit niet altijd mogelijk en worden de website bezoekers aangewezen op bellen of mailen. Helaas kan het voorkomen dat dit niet direct aan komt of wordt opgenomen. Hierdoor kunnen er dingen mislopen.  

Wat is WhatsApp Business?  

WhatsApp Business is een gratis te downloaden app. Met de app kun je gemakkelijk op een persoonlijke manier in contact komen met je klanten en vragen beantwoorden van de klanten. Met een bedrijfsprofiel kun je nuttige informatie voor je klanten kenbaar maken. Dit kan bijvoorbeeld gaan om je adres, een beschrijving van je bedrijf, e-mailadres en website. Ook maakt WhatsApp Business gebruik van snelle antwoorden. Met snelle antwoorden kun je berichten opslaan en hergebruiken, zodat je snel en eenvoudig vragen van klanten kunt beantwoorden. Zo kan WhatsApp Business bedrijven goed helpen als het gaat om de klantenservice.   

Hoe helpt Chatkracht bij WhatsApp Business?  

Chatkracht kan WhatsApp Business van een organisatie overnemen. De berichten die de klanten van bestratingsbedrijven sturen komen binnen bij de chatspecialisten van Chatkracht. Zij pakken deze chats op en beantwoorden deze. Dit doen zij doormiddel van het kenniscentrum. In het kenniscentrum staat alle informatie over het bestratingsbedrijf. Op deze manier zijn de chatspecialisten van Chatkracht bereid om de chats te beantwoorden. Er wordt een deel van de klantenservice uit handen genomen. Op deze manier blijft er tijd over voor andere werkzaamheden binnen de organisatie. Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact op via de live chat op onze website.