Strandlaken met naam

Wil jij graag een strandlaken met naam? Je kunt je naam op een strandlaken laten bedrukken of borduren. In dit artikel vertellen we je meer over de verschillen en de voor- en nadelen van beide methoden.

Bedrukken

Vrijwel alles kun je op een strandlaken bedrukken. Het maakt niet uit hoe groot je naam erop moet komen te staan of welk lettertype je kiest: voor bedrukken is eigenlijk niets te moeilijk. Wel is het zo dat een bedrukte naam vaak een stuk sneller slijt dan een naam die geborduurd is. Na ongeveer twee jaar zal de naam lichter zijn geworden of zelfs geheel zijn verdwenen. Bedrukken is daarom de beste optie als het strandlaken niet heel lang mee hoeft te gaan en als je precies weet hoe je je naam gedrukt wilt hebben.

Borduren

Je kunt er ook voor kiezen om een naam op je strandlaken te borduren. Een borduursel gaat lang mee en slijt niet. Als je een luxer strandlaken van hoge kwaliteit hebt dat langere tijd meegaat, kan borduren een betere optie zijn dan bedrukken. Ook ziet een geborduurde naam er luxueuzer uit. Wel is het zo dat niet alles geborduurd kan worden; je kunt de naam niet te moeilijk maken (te klein, moeilijk lettertype etc.).