Mijn mini kas

mini kas

Onlangs ben ik met het kweken van groenten begonnen en heb hiervoor een mini kas gekocht. Het leuke is dat je over een poosje uit je eigen tuin de lekkerste groente kan eten. Zo heb ik wortels, sla, radijsjes en bonen geplant. Eerst maar eens kijken of ik een beetje groene vingers heb, voordat ik meerdere spullen ga planten. Voordat ik aan het kweken kon beginnen, heb ik eerst een goede winkel gezocht die mij hiermee kon helpen. Omdat het mijn eerste keer was en ik nog niet precies wist wat ik allemaal nodig had, heb ik bij Grow Expert eerst informatie opgevraagd. mini kas

Online bestellen

Omdat ik in eerste instantie niet wist waar ik mee moest beginnen heeft een vriendelijke medewerker mij geholpen. Het belangrijkste was, welke groente ik wilde gaan planten en daarna de aarde, voeding en niet te vergeten een mini kas. Je zal wel denken waarom dat laatste. Het is namelijk zo dat ik geen tuin heb, maar op een flatje woon, met een klein balkonnetje. En daar is zo een overdekte ruimte een uitkomst.

We zijn nu een paar maanden verder en mijn wortels en de radijsjes, die ik eerder had geplant, groeien geweldig. Duurt niet lang of ik kan gaan oogsten.