Een schoon kantoor, ook in de koude maanden!

Na de mooie zomermaanden, inclusief de hete middagen aan het strand en de koele zonsondergangen aan de boulevard, breekt het nieuwe seizoen langzamerhand door. De groene bladeren lijken langzaam te verwelken en zich op te stapelen op het oprit. Zodoende brengen de hevige regenvallen ook viezigheid over de vloer, die met de schoenen via het openbaar vervoer het kantoor binnen zijn geslopen.

De herfst kan zo mooi zijn, met haar oranje gloed en de bliksemslagen die de nachten verhelderen. Maar helaas, voor onze werkvloeren betekent herfst weinig poëtisch. Met de werkdagen die donker beginnen en donker eindigen, lijken de middagstralen zich heftiger te focussen op stof en vuil in deze koude dagen, vergeleken met de warme periode waarin alles wat rooskleuriger werd bekeken.

In deze overgang van warm naar koud, kunnen we ons beter focussen op hoe we het leven in ieder geval makkelijker kunnen maken. Neem bijvoorbeeld het onderhouden van verschillende soorten werkvloeren. Zoals als gezegd, brengen de natte maanden veel viezigheid met zich mee: modder, bladeren, takjes, enzovoorts. Om de werkvloeren zo goed mogelijk te onderhouden zodat ze nog vele koude herfst- en wintermaanden kunnen overleven, is het van belang dat elke dag de schoonmaak begint met het grondig stofzuigen. Met een professionele stofzuiger, te koop bij Carel Lurvink, zuig je met weinig moeite alle grote en kleine viezigheden die van buiten naar binnen zijn gewaaid of gelopen weg. Nadat de vloeren vrij zijn van deze verscheidene obstakels, kan het schrobben beginnen zodat de volgende dag alle werknemers en klanten weer een fris kantoor binnen kunnen lopen. Met een schrobmachine van bijvoorbeeld Taski Ergodisc, bespaar je tijd, mankracht en dus ook geld!