Een mobiele koffiebar huren kun jij hier!

Mobiele koffiebar huren

Mobiele koffiebar hurenEen mobiele koffiebar huren is iets wat een hele leuke mogelijkheid is voor op een feestje. Zelf heb ik dit geregeld toen wij een bedrijfsuitje hadden. Die middag hadden wij ook nog een gezellige borrel en barbecue waar dit perfect bij paste. Eigenlijk had ik dit zelf nooit overwogen, maar mijn leidinggevende vroeg mij iets te regelen voor al het drinken voor die dag. Toen ben ik meteen gaan zoeken op internet naar wat onze mogelijkheden waren. Daarbij kwam ik al snel uit op de website van TourArt. Hierover las ik alleen maar goede verhalen en daardoor kreeg ik meteen vertrouwen in hun diensten.

Hier moet je eens kijken

Een paar dagen later heb ik aan mijn baas voorgesteld om een mobiele koffiebar te huren. Hij was hier ongelofelijk enthousiast over, maar had nog wel een aantal vragen voor mij. Om die reden heb ik toen even contact opgenomen met hen. Tijdens dit gesprek werden al mijn onduidelijkheden opgehelderd en wist ik precies waar ik aan toe was. De prijs was heel erg goed en lag zelfs nog iets onder ons budget. Wat wij bespaard hebben, konden wij nu mooi weer uitgeven aan andere belangrijke zaken. Dit is echt een aanrader!