Zelf geboortekaartjes maken

Wil jij zelf geboortekaartjes maken? Dat kan en wel op een eenvoudige manier dankzij Kisscards. Wanneer je eens naar deze website gaat, dan kun je zelf ontdekken hoe makkelijk jij jouw unieke exemplaar kan ontwerpen. 

Dit idee heb ik eigenlijk van een goede vriendin van mij. Toen ik van haar de aankondiging kreeg thuis gestuurd dat haar zoontje was geboren, vond ik dit zo mooi dat ik ook zoiets voor mijn dochter wil maken.

zelf geboortekaartjes maken

Het resultaat is perfect

Inmiddels ben ik nu al 20 weken zwanger en het is nu de hoogste zijn om zelf het geboortekaartjes te maken. Op de website is een eenvoudige ontwerptool te vinden waardoor je simpelweg je gang kunt gaan. Wat ik ook zo leuk vind, is dat je zelfs een proefafdruk kunt bestellen welke ook nog gratis is. Hierdoor kun je echt even goed controleren of het resultaat naar wens is. Hier heb ik gebruik van gemaakt en toen deze binnen was was ik meer dan tevreden. 

Omdat ik zeker zeer tevreden ben over de website, kan ik het een ieder aanrader om eens een kijkje te nemen. Naast het creëren van een eigen ontwerpen, van een aankondiging voor een baby die is geboren, kun je er ook voor kiezen om een ontwerp te kiezen dat al in diverse thema’s is geselecteerd op de website.