Trends op het gebied van herenschoenen

De meeste heren vinden het heel moeilijk om een leuk paar schoenen te kopen. Vaak denken ze meer vanuit gemak en comfort. Ze willen vaak gewoon basic sneakers die lekker lopen. Dat is natuurlijk heel begrijpelijk, maar wel wat minder leuk natuurlijk. Gelukkig zijn er, net zoals bij de dames, veel trends op het gebied van schoenen. Zo zie je heel veel de hoge sportieve gympen voorbij komen. Daarnaast komen de instappers heren weer heel erg terug. Dit zijn beide comfortabele schoenen die er hartstikke leuk uitzien!

Sportieve hoge gympen

Iedereen kent wel de Jordans die sinds 2021 helemaal in de mode zijn. Dit is goed voorbeeld van een hoge sneaker die veel gedragen wordt. Door deze trend is deze sneaker weer helemaal in de mode. Het is een basis sneaker maar toch net iets bijzonderder. Het valt wat meer op, wat ervoor zorgt dat het een hele toevoeging is aan een outfit. De hoge sneakers zijn in heel veel kleuren te verkrijgen. Niks heeft bijvoorbeeld ook hele leuke varianten van de hoge sneaker. Wel hebben deze sneakers een sportieve casual uitstraling en zijn wat minder geschikt voor bepaalde feesten en evenementen. Maar los van dat een leuke trend binnen de herenschoenen.

Instappers voor heren

Instappers zijn meestal niet de eerste schoenen waar je aan denkt bij hippe schoenen, maar dat zijn ze zeker wel! Instappers heren komen helemaal terug. Instappers zijn vrij lage schoenen en ze zijn vaak van leer gemaakt. Dit geeft de schoen ook een wat sjiekere uitstraling en maakt het geschikt voor bepaalde bijzonderheden gelegenheden in tegendeel tot de hoge sneaker. Je zou ze kunnen dragen naar een bruiloft maar bepaalde varianten zijn ook super leuk casual in de zomer. De instappers heb je in alle kleuren en materialen op de markt. Leuke trend om jouw schoenenkast mee te verrijken!