Picknickbank gekocht

pingpongtafel
Een picknickbank in de tuin vind ik altijd zo gezellig staan. Het is zo leuk om met het hele gezin aan die tafel te kunnen eten of met vrienden te kunnen borrelen. Ik wilde dus ook een picknickbank!
pingpongtafel
Zoektocht
Ik ben heel veel winkels af geweest, overal kwam ik dezelfde soort banken tegen, maar dat was niet wat ik zocht. Ik wilde een robuuste, sterkte bank die tegen een stootje kon en er moest ruimte genoeg zijn, zodat we lekker ruim konden zitten met z’n allen. Na een tijdje kwam ik bij toeval op deze site en daar zag ik wat ik zocht! Betonnen picknicktafels! Sterker kan je ze niet vinden en het is anders als anders. Dus precies wat ik zocht. De bestelprocedure was erg eenvoudig. Hij was dus snel besteld. Ook de levering ging goed. De bank werd op het afgesproken moment bezorgd!

Anders als anders
De picknickbank is echt een toegevoegde waarde voor mijn tuin. Hij is anders als anders en lekker groot en sterk. Ik heb er nog wat leuke kussentjes opgelegd, zodat je nog comfortabeler kan zitten. Tevens die zien die vrolijk gekleurde kussentjes er ook nog leuk uit, dat fleurt de boel een beetje op. Kortom: ik heb de perfecte bank gevonden!