Nieuw visitekaartje dankzij mooie etalage decoratie

etalage decoratie

Onze winkel was al jarenlang voorzien van een bijna lege en saaie etalage. Totdat ons werd verteld dat dit toch echt het visitekaartje is van je bedrijf. Die uitspraak heeft ons enorm aan het denken gezet. We wilden sowieso onze etalage gaan vullen maar met wat? Dat was de vraag die ons enorm bezighield.

Bedrijf ingeschakeld voor etalage

Omdat we een doe het zelf winkel hebben met voornamelijk gereedschap voor in de tuin was ons idee om bij ons in de etalage een kleine tuin te maken met hier en daar wat gereedschap. Voor een volledig ontwerp konden wij zelf niet zorgen. Voor het ontwerp hebben we een bedrijf ingeschakeld die gespecialiseerd is in het ontwerpen en maken van etalages. Etalage decoratie, dat is wat we nodig hadden.

Tevreden over de geleverde dienst

Voor het ontwerp en de etalage decoratie gingen we naar B-Styled. Zij zijn samen met ons aan de slag gegaan. Met als resultaat een prachtige etalage die elke bezoeker verrast als die langsloopt. Ook zien wij dit als een echt visitekaartje voor ons bedrijf. We zijn zeer tevreden over de dienst die het etalage decoratie bedrijf B-Styled geleverd heeft. Zonder hun hadden we dit echt niet kunnen realiseren.

etalage decoratie