Mijn nieuwe Wicker tuinstoel

Wicker tuinstoel

Vorige week heb ik mijn verjaardag mogen vieren! Op mijn verjaardag heb ik een stoere Wicker tuinstoel cadeau gekregen. Iets wat ik al een lange tijd wilde hebben, echter kon ik het maar niet vinden. Mijn verjaardag hebben wij gelukkig in de tuin kunnen vieren. Een heerlijk zonnetje erbij en de gehele familie gezellig bij elkaar. Toch ben ik nog steeds versteld van het feit dat zij het wel hebben gevonden en ik niet. Stiekem had ik aan het einde van de avond gevraagd waar zij dit hadden gekocht. Ik wilde er voor de zekerheid nog eentje bij bestellen. Zo kwam ik nooit zonder te zitten.

Wicker tuinstoel

Na veel zeuren heb ik het toch gehoord!

Als ik het continu blijf vragen aan mijn familie, dan geven zij uiteindelijk wel het antwoord. Zo is mijn familie en dat weet ik natuurlijk maar al te goed. Hier kreeg ik namelijk te horen dat zij het online hadden besteld bij Van der Garde. Toen mijn visite huiswaarts ging zat ik al achter de computer om te zoeken. Dit bedrijf had ik binnen enkele minuten gevonden en tijdens het bekijken van het assortiment begon ik te twijfelen. Zou ik dan toch die stoel bestellen of een geheel nieuwe loungeset?