Klikokasten gebruiken voor een stralende tuin!

ProPetto

Klikokasten worden gebruikt om de containers uit het zicht te houden. Wel zo prettig wanneer je net een nieuwe tuin hebt toch? Wij hebben recent onze tuin volledig gerenoveerd. Nieuwe tegels en niet te vergeten dat de planten ook een vernieuwing hebben gehad. Nadat dit allemaal achter de rug was, waren wij beide hier onwijs tevreden over. Alleen als wij in de tuin zaten, dan zag je de containers altijd staan. Niet bepaald charmant als je met trots je gerenoveerde tuin laat zien toch?

klikokastenOnze klikokasten zijn besteld!

Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden. Al vrij snel kwam ik terecht op de website van Propetto. Hier is het namelijk mogelijk om een kast te bestellen. Deze kasten zijn bestemd voor het opslaan en opbergen van spullen. Zelfs een container past erin! Nadat ik de kosten had bekeken die zij hanteren was ik verkocht. Ik moest alleen nog een manier zien te bedenken hoe dat ik het in de tuin kon krijgen. Wij hebben namelijk geen uitgang. Alles gaat via de garage of de woonkamer. Mijn bestelling heb ik geplaatst en vanaf dat moment verliep het onwijs snel. In een mum van tijd had ik het thuis en hoefde ik het alleen nog maar in elkaar te gaan zetten.