Jouw huis, jouw stijl

Je gaat eindelijk verhuizen, zo lang gedroomd van een mooi groot huis waar je kan doen wat je wilt. Een kamer met fitnessapparatuur of denk aan een kamer speciaal voor het gamen. Of je nou bent gegaan voor een koophuis met 2 verdiepingen of juist een appartement met een paar kamers, het huis moet altijd ingericht worden. Dit wil je uiteraard doen zoals jij het wilt, het gaat om hoe jij je zal voelen wanneer je jouw huis binnenloopt van bijvoorbeeld een zware dag werken. Wat dacht je van je vloer bedekken met laminaat of het aanleggen van beton cire op zolder.

Wat je niet moet doen

Je wilt jouw huis helemaal eigen maken. De kleuren die jij leuk vindt en de meubels die jij het meest fijn vindt. Het is erg belangrijk dat je in deze situatie wel denkt aan je budget. Bepaalde meubels of zelfs kleuren kunnen te duur zijn en zo buiten je budget vallen. Denk bijvoorbeeld aan het aanleggen van beton cire op zolder. Misschien is het dan een idee om meer te bezuinigen op bepaalde decoratie om toch je droombank te kunnen hebben. Zorg er ook voor dat je met de instelling gaat: wat is genoeg voor mij? Duur betekent niet dat het goed is! Het is belangrijk dat je denkt aan wat bij jou past en waar je jarenlang mee kan gaan.

Tips voor het inrichten van je huis

Advertenties! Hou zoveel mogelijk advertenties van diverse winkels in de gaten. Wie weet kan je beton cire op zolder voor veel goedkoper aanleggen. Reclame vindt je tegenwoordig in alle vormen en maten. Waarschijnlijk krijg je nog bladen binnen per post, zo niet kun je ze zelfs vinden op de sites van de desbetreffende winkels. Bepaal een totaal budget en split het over de delen van je huis. Denk dus aan wat je van het budget uit wilt geven aan je keuken of aan je splinternieuwe badkamer. Het hoeft niet perfect uitgerekend te zijn, maar zo ben je goed voorbereid en weet je in wat voor richting je moet zoeken.