Handig advies van belastingadviseur Hoofddorp

Vorige week zijn we heel goed geïnformeerd door het advies van belastingadviseur Hoofddorp. Dit was behoorlijk nodig in ons bedrijf want onze administratie was al een hele tijd een enorme puinhoop. We verloren het overzicht over onze administratie. Daarom zochten we naar een adviseur die ons het een en ander kon uitleggen.

We werd uitgenodigd voor gesprek op kantoor

De belangstinsadviseur uit Hoofddorp vonden door wat te zoeken op het internet en wat rond te vragen. Toen we contact opnamen met de adviseur werden we uitgenodigd voor een gesprek bij hem op het kantoor. Na het gesprek waren we erg blij dat we voor een half een boekhouder hadden die voor ons de administratie even op orde ging zetten en houden. Ook zou hij zoals gezegd de belastingaangifte regelen.

belastingadviseur HoofddorpOpzoek gegaan naar versterking

Als dit half jaar voorbij is zullen we het toch echt weer zonder boekhouder moeten doen. Want een boekhouder is ons nou eenmaal te duur en valt buiten het budget. Om niet weer voor de zelfde problemen komen te staan zijn we in ons bedrijf opzoek gegaan naar administratieve medewerker. We hopen dat we er een of meerdere vinden.