Fabius MBO Opleidingen

Fabius MBO opleidingen

Fabius MBO Opleidingen biedt opleidingen aan in ruim vijftig locaties, die verspreid zijn over het land. Elke locatie is prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Dat is belangrijk, want daardoor hoeven de cursisten niet al te lang te reizen. De meeste cursisten die een cursus volgen bij Fabius MBO Opleidingen hebben al een baan en moeten de cursus daarnaast doen. Een cursus betekent ook al dat ze een aantal uren per week huiswerk moeten doen. Zij moeten hun beschikbare tijd daarom zo effectief mogelijk indelen. Doordat zij niet te ver hoeven te reizen kiezen meer mensen ervoor om een opleiding te volgen.

Fabius MBO opleidingen

Kantoor- en boekhoudopleidingen

De vakgebieden waar Fabius MBO Opleidingen zich op focust zijn de kantoor- en boekhoudopleidingen. Dat is niet zo vreemd, want dit type banen is in de afgelopen tientallen jaren inhoudelijk sterk gewijzigd. Doordat er steeds meer digitale technieken worden gebruikt lijkt boekhouden in de verste verte niet meer op het boekhouden van 10 à 15 jaar geleden. Wie zich niet op tijd laat bijscholen loopt het risico zijn baan te verliezen. Als je je wilt laten bijscholen is Fabius MBO Opleidingen een goed adres. Dit instituut is al 30 jaar actief en wordt beschouwd als de grootste van Nederland.

De klanten van Fabius MBO Opleidingen

Fabius MBO Opleidingen wordt ingehuurd door zeer verschillende klanten. Sommige zijn op zoek naar in company trainingen en anderen zien liever dat hun personeel buiten kantoortijden een opleiding volgt bij Fabius. Die klanten komen voor een deel van de overheid. Voorbeelden daarvan zijn gemeenten, de ministeries van buitenlandse en binnenlandse zaken, het UWV, enkele hogescholen, etc. Klanten uit het bedrijfsleven zijn er ook, zoals De Bijenkorf, Ikea, grote supermarkten zoals AH en Lidl, winkelketens als Action, Blokker, Leenbakker, etc. Fabius MBO Opleidingen kom je dus overal tegen.