Design lounge ligbed op maat laten maken

Heb jij er wel eens aan gedacht dat er ook een mogelijkheid is om een design lounge ligbed helemaal op maat te laten maken? Dat wist ik ook niet. Wij hebben onlangs een zwembad laten plaatsen achter in onze tuin. Helemaal geweldig wanneer het mooi weer is. Wanneer het slecht weer is kunnen wij er een overkapping overheen plaatsen. Wanneer ik heerlijk heb gezwommen wil ik daarna ook relaxen en zonnen. Daarvoor was ik op zoek naar een bed waar ik heerlijk in de zon kan liggen. Deze wilde ik graag plaatsen onder de overkapping op het terras.

design lounge ligbed

De design lounge ligbed ligt heerlijk

Via het internet ging ik op zoek naar een geschikt bed. Zo kwam ik terecht op de website van: Dutch Rivièra. Deze onderneming heeft een showroom waar jij een aantal producten kunt bekijken. Ook kan jij hier de verschillende materialen, stoffen en kleuren bekijken. Samen met de medewerker heb ik een mooi bed laten samenstellen. Ook zijn de materialen weerbestendig en heb er goede onderhoudsmiddelen bij genomen. De ligbank ligt echt heerlijk en ik heb het gekocht voor een hele scherpe prijs. Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een design lounge ligbed voor jou? Ga dan eens naar deze showroom.