Bepaal zelf wanneer je rijles neemt

autolessen

Voorheen wanneer je lessen nam moest alles om de lessen heen gepland worden, je zat vastgeroest in een vast patroon iedere week weer. Neem je tegenwoordig rijles in Nijmegen dan krijg je een app waarmee je zelf de rijlessen in kunt delen. Ook het saldo van je rijles tegoed kun je online verhogen. Ook kun je tussentijdse toetsen en gemaakte examens inzien, eenvoudig met je smartphone lessen plannen en zelfs je ophaaladres aanpassen. Overzichtelijk en praktisch deel je alles naar wens in.

rijles in Nijmegen

Meer dan 30 jaar ervaring met rijlessen geven

Rijles Tempo geeft al meer dan 30 jaar rijles in Nijmegen en omgeving, de leerling staat altijd centraal. Tijdens een proefles welke altijd gratis is, kun je proeven en ervaren hoe professioneel wij te werk gaan. Sinds 2017 is het mogelijk om online je eigen lessen in te plannen, je ophaaladres te wijzigen of andere dingen te wijzigen. Op die manier ben je lekker flexibel met het behalen van je rijbewijs.

Rijlessen voor leerlingen met een beperking

Rijlessen

Wanneer je een beperking hebt bijvoorbeeld ADHD of ADD dan is het toch mogelijk om rijles in Nijmegen te volgen. De zeer ervaren rij instructeurs van rijschool Tempo zijn opgeleid om leerlingen met een beperking de juiste opleiding te geven. Ook voor leerlingen met faalangst of onzekerheid, hebben we een aangepast programma waarbij de leerling zich comfortabel en zeker voelt. Zonder angst en met veel rijplezier zul je niet alleen je rijbewijs halen, ook daarna ga je als een blije autobestuurder de weg op.